روغن همیشه بهار

روغن

روغن گل همیشه بهار یا روغن همیشه بهار (calendula) از گلبرگ‌های گل‌های زیبای همیشه بهار استخراج می شود. برای تولید این روغن از روغن های حامل مختلف استفاده می شود. گل همیشه بهار به علت اینکه از اوایل بهار تا اواخر پاییز شادابی و سرسبزی خود را حفظ میکند به این نام شناخته می شود. این گیاه کوچک و زیبا در ابتدا به عنوان یک گیاه زینتی شناخته می شده است و با گذشت سال‌ها و آشنایی با خواص فوق العاده آن، مورد توجه ویژه طب سنتی قرار گرفت. در طب سنتی از گل همیشه بهار و روغن آن در درمان بیمارهای گوناگونی استفاده می شود. همچنین در حوزه سلامت و زیبایی پوست و مو نیز این روغن مورد توجه شرکت‌های تولید کننده مواد آرایشی و بهداشتی است. در ادامه به برخی از خواص و نحوه استفاده از این روغن بی‌نظیر می پردازیم.

درمان تاخیر سیکل پریودی با روغن همیشه بهار

در گذشته از دمنوش گل همیشه بهار در تنظیم سیکل پریودی استفاده می شده است. استفاده مداوم از این دمنوش در طول ماه به رفع مشکل تاخیر سیکل پریودی کمک میکند. از روغن همیشه بهار نیز برای تسکین درد قاعده‌گی استفاده می شود. مقداری از این روغن را بر روی محل مورد نظر ماساژ دهید تا به خوبی جذب پوست شود. برای تاثیر بیشتر میتوانید یک کیسه آب گرم یا یک حوله گرم را بر روی محل درد قرار دهید. گرما به جذب بهتر روغن و کاهش درد کمک می کند.

درمان زخم های واریسی با روغن همیشه بهار

زخم هایی که بر اثر بیماری واریس بر روی پوست ایجاد می شود، با درد همراه می باشد. از این روغن میتوانید برای کاهش این دردها استفاده کنید. قبل از خواب مقداری از این روغن را بر روی محل مورد نظر به مدت 5 دقیقه ماساژ دهید.

مراقبت از پوست با روغن همیشه بهار

برای تهیه آن میتوان از روغن های حامل مانند نارگیل، زیتون یا سیاه دانه استفاده کرد. روغن گل همیشه بهار یک روغن سبک است و میتوان از آن برای انواع پوست ها استفاده کرد. این روغن تاثیر بسزایی در کاهش استرس و اضطراب دارد و از آن به عنوان روغن ماساژ نیز استفاده می شود.

رفع التهابات پوستی

روغن همیشه بهار دارای ماده هلنالین است. این ماده باعث خاصیت تسکین دهندگی این روغن می شود. در نتیجه از این روغن برای رفع التهابات پوستی مانند اگزما، خشکی پوست، قرمزی پوست و … استفاده می شود.  

درمان جوش و آکنه

خواص ضد التهابی و ضدعفونی کنندگی روغن همیشه بهار در از بین بردن باکتری هایی که باعث ایجاد جوش و آکنه میشوند، موثر است. برندهای معتبر تولیدکننده لوازم آرایشی و بهداشتی از آن در تولید محصولات ضد آکنه استفاده می کنند.

پس از اینکه صورت خود را از آلودگی ها پاک کردید مقداری از آن را بر روی کل پوست یا نقاطی که دارای جوش و آکنه هستند، ماساژ دهید. از این روغن می‌توانید برای رفع جای جوش یا زخم نیز استفاده کنید.

رطوبت و آبرسانی پوست

روغن همیشه بهار به عنوان یک آبرسان قوی برای پوست شناخته می شود. اشخاصی که دارای پوست های آسیب دیده و خشک هستند باید این روغن را به محصولات مراقبتی خود اضافه کنند. افرادی که دارای پوست چرب هستند میتوانند از خواص گل همیشه بهار در روغن حامل زیتون استفاده کنند. این روغن پرنفوذ و مغذی است و منجر به آکنه نمی شود.

برای استفاده از خواص روغن گل همیشه بهار، قبل از خواب مقداری از آن را بر روی پوست تمیز خود ماساژ دهید. در طول شب این روغن به عمق پوست نفوذ کرده به شادابی، بازسازی و تغذیه پوست کمک میکند.

درمان شوره سر

از مهمترین خواص آن برای موها درمان شوره سر می باشد. همچنین این روغن با افزایش گردش خون در پوست سر با بهبود روند غذا رسانی به ریشه مو باعث افزایش رشد آنها می شود.

قبل از استعمال از آن بر روی پوست سر ابتدا با استفاده از روش بن ماری آن را گرم کنید. ابتدا به مدت سه دقیقه با نوک انگشتان پوست سر را ماساژ دهید. ماساژ پوست سر باعث افزایش گردش خون می شود و شرایط را برای جذب روغن و تغذیه موها فراهم می‌کند. پس از آن پوست سر و ریشه موها را به روغن آغشته کنید. اگر دارای موهای خشک هستید می توانید ساقه موها را هم به روغن آغشته کنید. سپس با یک کلاه حمام آنها را بپوشانید و میتوانید با استفاده از سشوار موهای خود را گرم کنید. گرما به جذب روغن و تاثیر بیشتر آن کمک میکند. پس از 2 ساعت با یک شامپوی مناسب موهای خود را بشویید.

روغن نارگیل

روغن زیتون

روغن سیاه دانه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *