روغن آلوئه ورا

روغن آلوئه ورا به طور مستقیم از گیاه آلوئه ورا استخراج نمی شود. این روغن از مخلوط کردن ژل طبیعی آلوئه ورا با یک روغن حامل به دست می آید. تعدادی از روغن های ضروری قابلیت نفوذ به لایه های زیرین پوست را ندارند. برای رفع این مشکل میتوان این...

روغن اکالیپتوس

روغن اکالیپتوس از برگهای تازه درخت اکالیپتوس استخراج می شود. این درخت بومی استرالیا است و در حال حاضر در نقاط مختلف جهان رشد می کند. روغن اکالیپتوس دارای ترکیبی به نام اکالیپتول (سینئول) است که باعث خواص ضد میکروبی آن می شود. از این روغن در انواع پمادها، اسپری...

روغن اسپند

روغن اسپند یا اسفند از دانه های گیاه اسپند استخراج می شود. این گیاه دارای خواص بیشماری است و از گذشته های دور در طب سنتی کاربردهای فراوانی داشته است. این گیاه خودرو در اکثر خانه های ایرانی وجود دارد و به عنوان ضدعفونی کننده و چشم زخم استفاده می...

روغن آمُله

روغن آمُله  از میوه آمُله  یا انگور فرنگی هندی استخراج می شود. میوه آمُله  که با نام های آملا یا املج نیز شناخته می شود، بومی هند و خاورمیانه می باشد. این درخت در نواحی از سیستان و بلوچستان نیز رشد می کند. آمُله  از لحاظ ظاهری شبیه آلو می...

روغن تخم کدو

روغن تخم کدو همانطور که از اسمش پیداست از دانه های کدو استخراج می شود. این روغن از 300 سال قبل در اروپا تولید می شده و در طب سنتی و خوراکی کاربردهای فراوان داشته است. ظرفیت حرارتی روغن تخم کدو پایین است و از آن در سالادها و دورچین...

روغن تخم کتان

روغن تخم کتان از بذر دانه های کتان استخراج می شود. کتان گیاهی یک ساله است که از سالیان گذشته در مناطق مدیترانه کشت می‌شده است. کتان با نام (بزرگ) به معنای "مفیدترین" نیز شناخته می شود. گل‌های این گیاه دارای رنگ های متفاوتی از جمله صورتی، زرد، قرمز، آبی،...

روغن پسته

روغن پسته از فرآورده های دانه های بی نظیر پسته می باشد. این روغن از جمله روغنهای خوراکی گیاهی می باشد که در طب سنتی و سلامت و زیبایی پوست و مو نیز کاربردهای فراوان دارد. روغن پسته سرشار از چربی های مفید است. با تنظیم ضربان قلب در بهبود...

روغن زیره

روغن زیره از دانه های گیاه زیره به دست می آید. به طور کلی دو نوع زیره سبز و سیاه وجود دارد. زیره سبز با نام زیره ایرانی نیز شناخته می شود. زیره به صورت خودرو در کشورهای افغانستان، تاجیکستان، مصر، هند، کوبا، سوریه، مکزیک، شیلی، ایران و ... می...

روغن رازیانه

روغن رازیانه از دانه های گیاه رایانه استخراج می شود. تمام قسمت های گیاه رازیانه خوراکی است و مصرف دارویی دارد. این گیاه در درمان بیماری های زیادی مثل تنظیم فشار خون یا افزایش شیر مادران استفاده می شود. روغن رازیانه نیز دارای خواص گیاه رازیانه می باشد و حاوی...

روغن زرده تخم مرغ

روغن زرده تخم مرغ همانطور که از اسمش پیداست از زرده تخم مرغ استخراج می شود. این روغن یکی از روغن های طبیعی پرکاربرد در محصولات زیبایی و سلامت پوست و مو می باشد. سازندگان محصولات آرایشی و بهداشتی از این روغن در تولید محصولات مختلف زیبایی و مراقبتی استفاده...